info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota e bebes – Frutat

580 L

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që përdoren më shumë në ushqimet e tyre. Përmes ilustrimeve të bukura bebet mësojnë të dallojnë ngjyrat e tyre.

Bli

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që përdoren më shumë në ushqimet e tyre. Përmes ilustrimeve të bukura bebet mësojnë të dallojnë ngjyrat e tyre.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2015

Faqet:

18

ISBN:

978-608-237-031-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota e bebes – Frutat”

Your email address will not be published.

five × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X