info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota e bebes – Lëvizja

580 L

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët jetojnë në ujë, në ajër dhe në tokë, si dhe përkatësisht notojnë, fluturojnë, zvarriten, kërcejnë, etj. Gjithashtu, ata mësojnë edhe për mjetet e transportit që përdorin njerëzit për të lëvizur në tokë, në ajër e ujë.

Bli

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët jetojnë në ujë, në ajër dhe në tokë, si dhe përkatësisht notojnë, fluturojnë, zvarriten, kërcejnë, etj. Gjithashtu, ata mësojnë edhe për mjetet e transportit që përdorin njerëzit për të lëvizur në tokë, në ajër e ujë.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Sevi Lami

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-247-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota e bebes – Lëvizja”

Your email address will not be published.

3 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X