info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota e bebes – Trupi

580 L

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohin dhe të shqiptojnë pjesët e tyre të trupit, shqisat si dhe përse shërbejnë ato.

Bli

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohin dhe të shqiptojnë pjesët e tyre të trupit, shqisat si dhe përse shërbejnë ato.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Sevi Lami

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-248-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota e bebes – Trupi”

Your email address will not be published.

13 − eleven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X