info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Brakiozauri

550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “zvarraniku me krahë të degëzuar”. Ai mendohet se ka qenë aq i madh, sa hante deri në 200 kilogramë bimë në ditë dhe se jetonte deri në 100 vjet.

Bli

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “zvarraniku me krahë të degëzuar”. Ai mendohet se ka qenë aq i madh, sa hante deri në 200 kilogramë bimë në ditë dhe se jetonte deri në 100 vjet.

Autor:

Anna Obiol & Subi

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-98-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Brakiozauri”

Your email address will not be published.

5 × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X