info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Çfarë tmerri!

420 L

Tomi ka një detyrë të veçantë: ai duhet të kujdeset për Lolën dhe Zhaden, vajzën e vogël të kushërirës së mamit. Ai i premton mamit për këtë. Por në shtëpi vjen Mediu, shoku i ngushtë i tij, që harron të mbyllë derën e shtëpisë

Bli

Tomi ka një detyrë të veçantë: ai duhet të kujdeset për Lolën dhe Zhaden, vajzën e vogël të kushërirës së mamit. Ai i premton mamit për këtë. Por në shtëpi vjen Mediu, shoku i ngushtë i tij, që harron të mbyllë derën e shtëpisë. Ç’katastrofë! Zhada picirruke del jashtë vetëm me Kroketën. Qeni dhe vajza e vogël shëtitin nërrugë, në mes të trafikut… Si mendoni se reagon mami?!

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-592-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Çfarë tmerri!”

Your email address will not be published.

3 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X