info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Dita ime e parë e shkollës

550 L

Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veçanërisht ata që shkojnë për herë të parë në shkollë. Ky libër, përmes përshkrimit të situatave të këndshme e argëtuese, synon që t’u heqë fëmijëve shqetësimin për ditën e parë të shkollës, duke i inkurajuar ata për këtë ditë të veçantë të jetës së tij. Në fund të librit ka disa aktivitete për vajza e djem, si dhe një udhëzues për të rriturit.

Bli

Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veçanërisht ata që shkojnë për herë të parë në shkollë. Ky libër, përmes përshkrimit të situatave të këndshme e argëtuese, synon që t’u heqë fëmijëve shqetësimin për ditën e parë të shkollës, duke i inkurajuar ata për këtë ditë të veçantë të jetës së tij. Në fund të librit ka disa aktivitete për vajza e djem, si dhe një udhëzues për të rriturit.

Autor:

Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-67-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Dita ime e parë e shkollës”

Your email address will not be published.

9 − 8 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X