info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Duke pritur supënovën

700 L

Një supernovë mund të ndodhë së shpejti! Kështu parashikojnë astronomët. Një yll i ri do të shfaqet në qiell. Ai do të shkëlqejë më fort se të gjitha yjet e tjera. Ka katër shekuj, që një ngjarje e tillë nuk ka ndodhur. Tani ka ardhur koha.

Bli

Një supernovë mund të ndodhë së shpejti! Kështu parashikojnë astronomët. Një yll i ri do të shfaqet në qiell. Ai do të shkëlqejë më fort se të gjitha yjet e tjera. Ka katër shekuj, që një ngjarje e tillë nuk ka ndodhur. Tani ka ardhur koha. Njerëzimi po e pret, edhe Hana e Martini, bashkë me shokët e tyre. Por ata nuk rrinë duarkryq. Kanë ndërmarrë një aventurë drithëruese, për të zbuluar e për të kuptuar disa mistere të historisë së shkuar të supernovave dhe të asaj që po afron. Duan të jenë pjesë e kësaj historie, që pa dyshim do të përflitet në mijëra vitet e ardhshme.

Autor:

Mimoza Hafizi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

156

ISBN:

9978-9928-807-79-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Duke pritur supënovën”

Your email address will not be published.

11 − 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X