info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Enciklopedia ime (10-14 vjeç)

(1 customer review)

3,300 L

Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

Bli


Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

HISTORIA / KAFSHËT DHE BIMËT / SHKENCA E TOKËS / TRUPI I NJERIUT / SHKENCA DHE TEKNIKA / BOTA SOT / ARTI, LEXIMI DHE SPORTI

Këtu do të gjeni 15 përmbledhje interesante mbi dinozaurët, astronominë, sportin, Europën… dhe 100 personazhe që kanë bërë histori.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Gent Sinani

Viti i botimit:

2018

Faqet:

392

ISBN:

978-9928-282-54-5

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

16 + nineteen =


  1. Astrit L.

    Nje permbledhje e jashtezakonshme njohurish nga te gjithe fushat.

X