info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Enigma për t’u zgjidhur

900 L

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kujtesën, shkathtësinë mendore dhe përqendrimin. Me këta libra, duke ushtruar “materien gri”, përforcohet shëndeti mendor.

Bli

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kujtesën, shkathtësinë mendore dhe përqendrimin. Me këta libra, duke ushtruar “materien gri”, përforcohet shëndeti mendor.

Dy libra me stilolaps elektronik, i cili tregon nëse përgjigjja është e saktë apo jo. Për këtë mjafton që familja të vendosë lapsin në rrathët e vegjël të zinj.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2011

Faqet:

30

ISBN:

978-9989-108-83-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Enigma për t’u zgjidhur”

Your email address will not be published.

1 × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X