info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fjalët e mia të para…

1,250 L

Kjo seri me libra elektronikë përfshin një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohuritë fillestare për shkronjat e fjalët, numrat, kafshët, natyrën e mjedisin përreth. Me një miush magjik që lëshon tinguj dhe dritë ndihmohet fëmija për përgjigjet e sakta. Nëse fëmija përgjigjet saktë do të ndizet drita e gjelbër dhe do të dëgjojë melodinë: Ta ra ra tataaa! Por nëse gabon, do të ndizet drita e kuqe dhe dëgjohet: Oooooohhhhhhh!

Bli

Kjo seri me libra elektronikë përfshin një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohuritë fillestare për shkronjat e fjalët, numrat, kafshët, natyrën e mjedisin përreth. Me një miush magjik që lëshon tinguj dhe dritë ndihmohet fëmija për përgjigjet e sakta. Nëse fëmija përgjigjet saktë do të ndizet drita e gjelbër dhe do të dëgjojë melodinë: Ta ra ra tataaa! Por nëse gabon, do të ndizet drita e kuqe dhe dëgjohet: Oooooohhhhhhh!

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2011

Faqet:

12

ISBN:

978-9989-108-63-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fjalët e mia të para…”

Your email address will not be published.

9 + seventeen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X