info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gjyshërit e mi janë të veçantë!

550 L

Fëmijët ndihen shumë të veçantë, falë lidhjes së dashurisë dhe afrimitetit që kanë me gjyshërit. Ky libër tregon një histori të përzemërt të një fëmije dhe të gjyshërve të tij. Djemtë dhe vajzat nxiten të vlerësojnë marrëdhënien që ata kanë me gjyshërit dhe të ruajnë kujtime të dashura, ndërsa koha kalon dhe ata rriten.

Bli

Fëmijët ndihen shumë të veçantë, falë lidhjes së dashurisë dhe afrimitetit që kanë me gjyshërit. Ky libër tregon një histori të përzemërt të një fëmije dhe të gjyshërve të tij. Djemtë dhe vajzat nxiten të vlerësojnë marrëdhënien që ata kanë me gjyshërit dhe të ruajnë kujtime të dashura, ndërsa koha kalon dhe ata rriten. Libri i ndihmon fëmijët të mësojnë për sfidat e moshës me të cilat përballen gjyshërit e tyre, me qëllim që ata të kuptojnë dhe vlerësojnë të moshuarit në përgjithësi.

Autor:

Jennifer Moore-Mallinos

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-76-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gjyshërit e mi janë të veçantë!”

Your email address will not be published.

nineteen − 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X