info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gostia e konteshës Berta dhe tregime të tjera

650 L

Zoti Libërxhepi ju rrëfen historinë e konteshës Berta dhe të gostisë së saj të përvitshme me mjaltë në çdo përvjetor të ndërtimit të kështjellës.

Bli

Zoti Libërxhepi ju rrëfen historinë e konteshës Berta dhe të gostisë së saj të përvitshme me mjaltë në çdo përvjetor të ndërtimit të kështjellës. Çfarë ndodh nëse thyhet tradita e përvitshme? Historinë e trishtë e dashurisë së ushtarit prej plumbi me një këmbë dhe balerinës prej letre, të cilët digjen së bashku, udhëtimin e Gishtëzës mendjemadhe dhe aventurën e saj një ditë në fluturim, si dhe historinë e mbretit të urithëve dhe vajzës së tij mund t’i lexoni në tregimet e tjera. Aventura, peripeci dhe momente qesharake i shoqërojnë personazhet tona deri në fund.

Autor:

Alexandre Dumas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

118

ISBN:

978-9928-311-91-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gostia e konteshës Berta dhe tregime të tjera”

Your email address will not be published.

nine − three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X