info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të thuhet e vërteta, mbërrin Jasemini me zërin e tij të fuqishëm, i cili me ndihmën e miqve simpatikë mposht arrogancën dhe bën të triumfojë sinqeriteti.

Bli

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të thuhet e vërteta, mbërrin Jasemini me zërin e tij të fuqishëm, i cili me ndihmën e miqve simpatikë mposht arrogancën dhe bën të triumfojë sinqeriteti. Në këtë libër (një ndër të parët) Rodari dëshmon aftësinë e tij të jashtëzakonshme për të shqyrtuar realitetin shoqëror me sy kritik dhe aftësinë për të shkuar me gjallëri dhe me finesë stilli drejt një universi fantastik, të ngritur mbi altruizmin, bujarinë dhe miqësinë. Jasemini me zërin dhe me tipin simpatik na fton ta shohim me mirëbesim të ardhmen.

Autor:

Gianni Rodari

Botues:

Albas

Përktheu:

Dhurata Shehri

Viti i botimit:

2018

Faqet:

2018

ISBN:

978-9928-282-28-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Jasemini në vendin e gënjeshtarëve”

Your email address will not be published.

9 − 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X