info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Jetoj shëndetshëm

550 L

Ky libër me vjersha të vogla e të thjeshta, të ilustruara me figura interesante, i mëson fëmijët se ç’janë ushqimet dhe uji, si të ushqehen mirë dhe shëndetshëm, cilat janë pjesët e trupit, si të kujdesen për veten, të merren me sporte, të shkojnë te mjeku, të pushojnë dhe ëndërrojnë, të kenë mendime të mira, si dhe të shprehin hapur mendimet dhe emocionet e tyre.

Bli

Ky libër me vjersha të vogla e të thjeshta, të ilustruara me figura interesante, i mëson fëmijët se ç’janë ushqimet dhe uji, si të ushqehen mirë dhe shëndetshëm, cilat janë pjesët e trupit, si të kujdesen për veten, të merren me sporte, të shkojnë te mjeku, të pushojnë dhe ëndërrojnë, të kenë mendime të mira, si dhe të shprehin hapur mendimet dhe emocionet e tyre.

Autor:

Jelena Kovačić

Botues:

Albas

Përktheu:

Driton Ajrullai

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-314-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Jetoj shëndetshëm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X