info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Kërkimi

600 L

“Novela Kërkimi ka një joshje e tension të brendshëm që plekset mes dy aventurave të Mihal Kodrës: udhëtimit në kërkim të të atit të burgosur në Itali dhe udhëtimit në lëndimet e shpirtit dhe në kokëkrisjen prej djaloshi 14-vjeçar.

Bli

“Novela Kërkimi ka një joshje e tension të brendshëm që plekset mes dy aventurave të Mihal Kodrës: udhëtimit në kërkim të të atit të burgosur në Itali dhe udhëtimit në lëndimet e shpirtit dhe në kokëkrisjen prej djaloshi 14-vjeçar.

Kjo novelë vjen te lexuesi si kërkim i dyfishtë: ndaj të atit si aventurë rruge, peripeci, për ta takuar në burgun e largët të tokës përtej detit; dhe ndaj vetvetes, si zbulim, si vullnet, si dashuri, si aventurë në kërkim të një shpirti të bukur e plot blatime.”

Prof. dr. Josif Papagjoni

Autor:

Sazan Goliku

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2022

Faqet:

84

ISBN:

978-9928-356-59-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Kërkimi”

Your email address will not be published.

three × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X