info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe çasti i shumëpritur i akullores

470 L

Koni, Ana dhe Billi kalojnë disa ditë pushime në Itali. Shoqet vizitojnë gjyshen e Billit në një fshat të vogël, në afërsi të Napolit. Koni njihet me Romën, lahet në detin Mesdhe dhe ngjitet në Vezuv.

Bli

Koni, Ana dhe Billi kalojnë disa ditë pushime në Itali. Shoqet vizitojnë gjyshen e Billit në një fshat të vogël, në afërsi të Napolit. Koni njihet me Romën, lahet në detin Mesdhe dhe ngjitet në Vezuv. Por, mbi të gjitha, në Romë Koni dhe shoqet e saj shijojnë akullorën më të mirë në botë!

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2015

Faqet:

104

ISBN:

978-9928-02-496-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe çasti i shumëpritur i akullores”

Your email address will not be published.

two − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X