info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe “Gjethja e tërfilit” në fermën e kuajve

650 L

Verë, pushime, diell, kalërim Koni, Ana, Billi dhe Dina po kalojnë një javë të mrekullueshme në një fermë kuajsh në brigjet e Detit e Veriut, në Gjermani. Ferma është e bukur dhe pronarja e saj është mjaft e dashur dhe e sjellshme.

Bli

Verë, pushime, diell, kalërim Koni, Ana, Billi dhe Dina po kalojnë një javë të mrekullueshme në një fermë kuajsh në brigjet e Detit e Veriut, në Gjermani. Ferma është e bukur dhe pronarja e saj është mjaft e dashur dhe e sjellshme. Edhe moti është po aq i mrekullueshëm, sa edhe kuajt e fermës. Gjithçka është edhe më e bukur sa e kishte imagjinuar “Gjethja e tërfilit”! Të katërta shoqet marrin mësime hipizimi dhe kalojnë shumë kohë duke kalëruar përgjatë bregdetit. Por.., papritmas, ato bëhen pjesë e një trilleri të vërtetë me kuaj… Çfarë ndodhi vallë?

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2021

Faqet:

168

ISBN:

978-9928-356-07-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe “Gjethja e tërfilit” në fermën e kuajve”

Your email address will not be published.

twenty − 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X