info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe poni kërcimtar

470 L

Koni është e lumtur. Më në fund ajo do të shkojë në fermën e kuajve. Koni mezi po pret të shohë përsëri kalin e saj të preferuar, Karlinën. Së bashku me Anën, ajo do të ndjekë një kurs akrobacie mbi kalë.

Bli

Koni është e lumtur. Më në fund ajo do të shkojë në fermën e kuajve. Koni mezi po pret të shohë përsëri kalin e saj të preferuar, Karlinën. Së bashku me Anën, ajo do të ndjekë një kurs akrobacie mbi kalë. Një kalë i cirkut, Amadeusi, ka nevojë urgjente për ndihmë e tyre. A do të mundet Koni dhe miqtë e saj ta ndihmojnë?

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2015

Faqet:

96

ISBN:

978-9928-02-632-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe poni kërcimtar”

Your email address will not be published.

sixteen − 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X