info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

650 L

Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të u shfaq një zemër, ajo ndjeu se kjo Krishtlindje do të ishte shumë romantike dhe e bukur.

Bli

Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të u shfaq një zemër, ajo ndjeu se kjo Krishtlindje do të ishte shumë romantike dhe e bukur. Por pastaj mori vesh që planet e Filipit ishin ndryshe nga sa e kishte imagjinuar dhe aspak romantike. A do të mundet Koni të shpëtoje festën e saj të Krishtlindjes dhe ta kalojë atë me Filipin?

Autor:

Dagmar Hoßfeld

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2015

Faqet:

184

ISBN:

978-9928-02-618-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni, Filipi dhe puthja në dëborë”

Your email address will not be published.

4 × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X