info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni nuk ka më frikë nga virusi

350 L

Koni po e kalon këtë kohë pandemie nga virusi “Korona”, ashtu si shumë fëmijë të tjerë nëpër botë. Ajo nuk mund të shkojë në kopsht si zakonisht dhe as mund të luajë me shokët e shoqet.

Bli

Koni po e kalon këtë kohë pandemie nga virusi “Korona”, ashtu si shumë fëmijë të tjerë nëpër botë. Ajo nuk mund të shkojë në kopsht si zakonisht dhe as mund të luajë me shokët e shoqet. Madje nuk mund të takojë e përqafojë gjyshërit, tezen, hallën, xhaxhanë dhe dajën etj. Ajo duhet të rrijë gjatë gjithë kohës në shtëpi dhe të ruajë distancën nga të tjerët, kur shkon në supermarket me mamin. Kjo situatë është shumë e pazakontë dhe aspak e këndshme. Mirëpo edhe në shtëpi mund të kalohet bukur, duke gatuar, duke bërë punë me dorë, duke luajtur etj.

Vetëm duke respektuar rregullat, si duke larë duar shpesh, duke mbajtur maskë në rrugë etj., ne mund t‘ia dalim mbanë.

Autorët:

Liane Schneider & Janina Gorrissen

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2020

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-332-23-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni nuk ka më frikë nga virusi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X