info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lekë Dukagjini

1,000 L

“Lekë Dukagjini (Kështjella e Ligjeve)” është një tregim i ilustruar për fëmijë. Në këtë tregim, fëmijët do të lexojnë se si princa të ndryshëm, të huaj e vendës, vijnë të kërkojnë dorën e motrës së Lekë Dukagjinit për nuse.

Bli

“Lekë Dukagjini (Kështjella e Ligjeve)” është një tregim i ilustruar për fëmijë. Në këtë tregim, fëmijët do të lexojnë se si princa të ndryshëm, të huaj e vendës, vijnë të kërkojnë dorën e motrës së Lekë Dukagjinit për nuse. Tre prej tyre nisen të luftojnë me Lekën dhe përfundojnë si mëtues në Kështjellën e Ligjeve, ku Maria, motra e Lekës, i sheh një e nga një mëtuesit e saj. Në fund, ajo zgjedh njërin prej tyre, nga një famulje shumë e njohur arbërore. Rrëfimi origjinal në këtë libër është shumë tërheqës dhe ndërthur me historinë me legjendat dhe trillimin artistik.

Autor:

Tonin Çobani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

40

ISBN:

978-9928-02-803-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Lekë Dukagjini”

Your email address will not be published.

3 × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X