info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Letërsia moderne shqiptare

550 L

Qëllimi i këtij libri është t`i japë të sistemuara dijet për zhvillimet letrare dhe vlerat letrare shqipe në gjysmën e parë të shekullit XX. Hartimi i librit ka parasysh trajtimin kritik të dukurive dhe shfaqjen e tyre në rrjedhë të kohës.

Bli

Kategoritë: ,

Qëllimi i këtij libri është t`i japë të sistemuara dijet për zhvillimet letrare dhe vlerat letrare shqipe në gjysmën e parë të shekullit XX. Hartimi i librit ka parasysh trajtimin kritik të dukurive dhe shfaqjen e tyre në rrjedhë të kohës.

Libri është ndarë në katër pjesë: I. Letërsia moderne shqiptare, II. Analiza letrare, III. Tekste të zgjedhura, IV. Mendimi kritik, për të bërë më të kapshme kërkimet letrare, rezultatet e tyre dhe për të krijuar një sistem të argumentimit e të vlerësimit letrar.

Autor:

Sabri Hamiti

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2000

Faqet:

320

ISBN:

99927-700-0-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Letërsia moderne shqiptare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X