info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libri i madh i aventurave

1,300 L

“Libri i madh i aventurave” përmbledh 11 tregime të përshtatura për fëmijë të autorëve më të mëdhenj klasikë të librave me aventura. Në këto tregime fëmijët njihen me personazhet më eksplorues e më guximtarë të kohërave, që arritën të mbijetonin në çdo vështirësi, që sfiduan fatin e që synuan të dilnin fitimtarë, duke ndihmuar të tjerët.

Bli

“Libri i madh i aventurave” përmbledh 11 tregime të përshtatura për fëmijë të autorëve më të mëdhenj klasikë të librave me aventura. Në këto tregime fëmijët njihen me personazhet më eksplorues e më guximtarë të kohërave, që arritën të mbijetonin në çdo vështirësi, që sfiduan fatin e që synuan të dilnin fitimtarë, duke ndihmuar të tjerët. Me ilustrime mjaft tërheqëse ky libër përfshin tituj, si: Robinson Kruzo i daniel Defosë; Udhëtim në qendër të Tokës i Zhyl Vernit; David Koperfildi i Çarls Dikensit; Sandokani i Emilio Salgarit; Ishulli i thesarit i Robert L. Stivensonit; Fantazma e Kantervillit i Oskar Uajlldit; Konti i Monte Kristos i Aleksandër Dymasë; I Fundit i Moikanëve i Xhejms F. Kuperit; Tom Sojeri i Mark Tueinit; Mobi Dik i Herman Melvillit dhe Ivanhoe i Valter Skotit.

Ç’aventurë e madhe leximi i aventurave!

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Lorida Demiraqi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

112

ISBN:

978-608-237-008-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libri i madh i aventurave”

Your email address will not be published.

7 − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X