info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Liza luan si mësuese

670 L

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan me shkumës, pyet dhe jep detyra. Duke luajtur me Lizën dhe kukullat e saj, fëmijët mësojnë për profesionin e mësuesit.

Bli

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan me shkumës, pyet dhe jep detyra. Duke luajtur me Lizën dhe kukullat e saj, fëmijët mësojnë për profesionin e mësuesit.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Sevi Lami

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-9928-02-244-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Liza luan si mësuese”

Your email address will not be published.

5 × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X