info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lojë me gjëegjëza

900 L

Në faqet e librit “Lojë me gjëegjëza” do të gjeni një sërë gjëegjëzash të ilustruara me ngjyra, të cilat ngacmojnë logjikën e fëmijëve dhe i nxisin ata të gjejnë përgjigjet.

Bli

Në faqet e librit “Lojë me gjëegjëza” do të gjeni një sërë gjëegjëzash të ilustruara me ngjyra, të cilat ngacmojnë logjikën e fëmijëve dhe i nxisin ata të gjejnë përgjigjet. Gjëegjëzat e këtij libri lidhen me sendet që ata i hasin ose jo në jetën e përditshme, si: lodrat, orenditë shtëpiake, mjetet e udhëtimit, dukuritë njerëzore e ato natyrore etj., duke dalluar karekteristikat më të veçanta të tyre. Me anë të lapsit magjik (që di gjithçka), ata mund të vërtetojnë menjëherë, nëse përgjigjet e tyre janë ose jo të sakta. Për ta bërë lojën sa më interesante, janë disa variante, ndërmjet të cilave duhet zgjedhur përgjigjja e duhur.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

30

ISBN:

978-9989-108-93-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Lojë me gjëegjëza”

Your email address will not be published.

fifteen + eleven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X