info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lola luan si mama

670 L

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën, e ushqen, i ndërron pelenën, i bën banjë dhe e vë në gjumë duke i kënduar ninullë. Libri e fton fëmijën që të mësojë dhe të argëtohet, duke luajtur me Lolën dhe kukullën e saj.

Bli

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën, e ushqen, i ndërron pelenën, i bën banjë dhe e vë në gjumë duke i kënduar ninullë. Libri e fton fëmijën që të mësojë dhe të argëtohet, duke luajtur me Lolën dhe kukullën e saj.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Sevi Lami

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-9928-02-245-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Lola luan si mama”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X