info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi ndërton një anije piratësh

350 L

Maksi dhe Paulina ndërtojnë një anije piratësh, ama prej vërteti. Por nuk është dhe aq e thjeshtë. Për fat të mirë, në garazh gjejnë materialet që u duhen, për të ndërtuar “tmerrin e deteve”…

Bli

Maksi dhe Paulina ndërtojnë një anije piratësh, ama prej vërteti. Por nuk është dhe aq e thjeshtë. Për fat të mirë, në garazh gjejnë materialet që u duhen, për të ndërtuar “tmerrin e deteve”…

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-457-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi ndërton një anije piratësh”

Your email address will not be published.

11 + nineteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X