info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi shkon te doktori

350 L

Maksi ka ethe. Prandaj ai nuk ka shkruar dot në kopsht. Mami e çon për ta vizituar te mjeku pediatër. Doktor Aleksi i kontrollon Maksit grykët, sytë, veshët… Pasi e vizitoi, në fund kuptoi se Maksi ishte ftohur! Për këtë, pikat në hundë e ndihmojnë shumë. Shumë shpejt Maksi shërohet dhe kthehet në kopësht!

Bli

Maksi ka ethe. Prandaj ai nuk ka shkruar dot në kopsht. Mami e çon për ta vizituar te mjeku pediatër. Doktor Aleksi i kontrollon Maksit grykët, sytë, veshët… Pasi e vizitoi, në fund kuptoi se Maksi ishte ftohur! Për këtë, pikat në hundë e ndihmojnë shumë. Shumë shpejt Maksi shërohet dhe kthehet në kopësht!

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2019

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-282-90-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi shkon te doktori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + ten =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X