info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mariana Sirka

850 L

Mariana Sirka rrëfen historinë e një gruaje rebele dhe antikonformiste, por edhe historinë e dashurisë së madhe e të vërtetë, por të pamundshme, midis Marianës së kamur dhe kaçakut Simone Sole.

Bli

Mariana Sirka rrëfen historinë e një gruaje rebele dhe antikonformiste, por edhe historinë e dashurisë së madhe e të vërtetë, por të pamundshme, midis Marianës së kamur dhe kaçakut Simone Sole. Shpirtrat e tyre puqen, por bota e tërë, shoqëria hipokrite dhe borgjeze, i kundërvihet lidhjes së tyre dashurore. Dashuria e dy protagonistëve është e paracaktuar të mbytet në një det ndjenjash të sinqerta dhe mizore, dhe martesa e lakmuar prej Marianës do të jetë një martesë vdekjeje e jo jete.

Autor:

Grazia Deledda

Botues:

Albas

Përktheu:

Klodeta Dibra

Viti i botimit:

2023

Faqet:

210

ISBN:

978-9928-807-60-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mariana Sirka”

Your email address will not be published.

four − 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X