info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mësimet e pianos

450 L

Libri “Mësimet e pianos” është një libër udhëzues për fëmijët 4-7 vjeç, që ulen për herë të parë para pianos dhe që kanë shumë dëshirë ta mësojnë atë.

Bli

Libri “Mësimet e pianos” është një libër udhëzues për fëmijët 4-7 vjeç, që ulen për herë të parë para pianos dhe që kanë shumë dëshirë ta mësojnë atë.

Ju, lexues të vegjël, së bashku me 6 miq të rinj do të nisni një udhëtim muzikor shumë të bukur e të dobishëm. Ndërsa shfletoni faqet e librit, nëse do të ecni me kujdes, dëshirë dhe durim, do t’ia dilni që të bëni një rrugëtim praktik dhe magjik në rrugën bardhezi të quajtur “piano”.

I pasuruar me lojëra të thjeshta, gjëegjëza, rrëfenja të përkthyera në nota dhe ritëm, ky libër u shërben fëmijëve që të kuptojnë muzikën, të njohin teknikat, ritmin, ushtrimin e dëgjimit, leximin, improvizimin, solfezhin.

Udhëtimi muzikor në faqet e këtij libri ua bën fëmijëve më të këndshme dhe më të bukur këtë rrugë drejt mësimit të pianos.

Autor:

Sonila Kapidani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-965-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mësimet e pianos”

Your email address will not be published.

3 + seventeen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X