info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

MiniGuida Tirana

800 L

Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju..

Bli

Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju..

Autor:

Blendi Fevziu

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-311-06-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “MiniGuida Tirana”

Your email address will not be published.

6 − 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X