info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një histori ngritur mbi imazhe të prera

600 L

Poezitë në këtë përmbledhje drejtohen kah jetës, kah brengës, kah dëshirës për t’u kuptuar, për t’u dëgjuar e për t’u pranuar.

Bli

Poezitë në këtë përmbledhje drejtohen kah jetës, kah brengës, kah dëshirës për t’u kuptuar, për t’u dëgjuar e për t’u pranuar.
Nëpërmjet melodive të brendshme, autori shpreh botëkuptimin e tij përmes asaj që sheh, ndien, percepton e mendon.
Pse autori ka vendosur ta titullojë “Një histori ngritur mbi imazhe të prera”?
“Se ndoshta kështu është jeta e cilitdo prej nesh… Dhe të gjithë, dashur padashur, zgjedhim ta tregojmë historinë tonë në këtë formë.”

Autor:

Adrian Zalla

Botues:

Albas

Faqet:

80

Viti i botimit:

2021

ISBN:

978-9928-356-54-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një histori ngritur mbi imazhe të prera”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X