info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një roman në dosjet e policisë

800 L

Sot, kur shikohet se përdorimi i arsyes ishte menduar për kohë më të thjeshta (kompleksiteti i kohës sonë, me këtë përmbytje të pafund informacioni, nuk e kishte sulmuar ende arsyen individuale), të vërtetat e paprovuara, të krijuara nga interesa të ndryshëm, vazhdojnë të shpërthejnë dhe të grumbullohen gjithandej, për të thënë se askush nuk është i pavlefshëm, por askush nuk e zotëron të drejtën.

Bli

Sot, kur shikohet se përdorimi i arsyes ishte menduar për kohë më të thjeshta (kompleksiteti i kohës sonë, me këtë përmbytje të pafund informacioni, nuk e kishte sulmuar ende arsyen individuale), të vërtetat e paprovuara, të krijuara nga interesa të ndryshëm, vazhdojnë të shpërthejnë dhe të grumbullohen gjithandej, për të thënë se askush nuk është i pavlefshëm, por askush nuk e zotëron të drejtën.

Autor:

Gazmend Krasniqi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

170

ISBN:

978-9928-807-35-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një roman në dosjet e policisë”

Your email address will not be published.

two × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X