info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Nokturn ’18

848 L

Muzikë, sport, ikonë, buzëqeshje…të gjitha të bëra bashkë në Nokturn ’18 nga autori.

Bli

Muzikë, sport, ikonë, buzëqeshje…të gjitha të bëra bashkë në Nokturn ’18 nga autori. Janë këta gurët kryesorë vendosur në qendër të mozaikut të tij të jetës. Gjatë rrëfimeve ato plotësohen me të tjera imazhe, ndjesi, ngjarje të ngulitura në kujtesë nga rrëfyesi, por dhe të mëvonshme që kalojnë nga këtej dhe përtej oqeanit.

Autor:

Dhimitraq Dhjaku

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2018

Faqet:

139

ISBN:

978-9928-258-42-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Nokturn ’18”

Your email address will not be published.

1 × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X