info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Obobo, Kroketa është sëmurë!

420 L

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjeri dhe nga shëtitje kthehet në ekspeditë. Kur kthehen në shtëpi, Lola dhe Tomi duhet të lajnë Kroketën e zhytur në baltë, kjo është një tjetër aventurë.

Bli

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjeri dhe nga shëtitje kthehet në ekspeditë. Kur kthehen në shtëpi, Lola dhe Tomi duhet të lajnë Kroketën e zhytur në baltë, kjo është një tjetër aventurë. Më e keqja është se jëtë herë Kroketa sëmuret keq. Atë natë në familjen e Lolës gjendja ishte si luftë. Ehhh! Lola do të donte të ishte e rritur, që të kujdesej vetë për qenushen e saj. Madje kur të rritet, ajo do të bëhet veterinere.

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2018

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-258-96-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Obobo, Kroketa është sëmurë!”

Your email address will not be published.

18 − 12 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X