info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ora folëse

1,000 L

Çdo ditë nise me këtë orë të zgjuar e shumëngjyrëshe. Vendose në kyçin e dorës dhe shtyp butonat për të dëgjuar tingujt qesharakë dhe meloditë. Ajo të mëson që të tregosh orën dhe njëkohësisht të kujton se çfarë ke për të bërë.

Bli

Çdo ditë nise me këtë orë të zgjuar e shumëngjyrëshe. Vendose në kyçin e dorës dhe shtyp butonat për të dëgjuar tingujt qesharakë dhe meloditë. Ajo të mëson që të tregosh orën dhe njëkohësisht të kujton se çfarë ke për të bërë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2015

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-017-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ora folëse”

Your email address will not be published.

18 + one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X