info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Përralla para gjumit

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme dhe argëtuese, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Bli

Pesë përralla të mrekullueshme dhe argëtuese, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2013

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-332-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Përralla para gjumit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + eight =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X