info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Përralla të së ardhmes

700 L

Tetë përralla për kohët e ardhme, plot fantazi, aventura dhe humor, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Bli

Tetë përralla për kohët e ardhme, plot fantazi, aventura dhe humor, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2013

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-334-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Përralla të së ardhmes”

Your email address will not be published.

18 + 15 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X