info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Piter Pani (për të vegjël)

560 L

Familja Draling jetonte në një shtëpi të madhe e të bukur. Ajo përbëhej nga prindërit, vajza e madhe Uendi, dy vëllezërit e saj të vegjël, Xhani e Mikeli dhe qeni Nana. Një mbrëmje një djalë i vogël i çuditshëm hyri nga dritarja duke fluturuar.

Bli

Familja Draling jetonte në një shtëpi të madhe e të bukur. Ajo përbëhej nga prindërit, vajza e madhe Uendi, dy vëllezërit e saj të vegjël, Xhani e Mikeli dhe qeni Nana. Një mbrëmje një djalë i vogël i çuditshëm hyri nga dritarja duke fluturuar. Kështu fillon historia e mrekullueshme e Piter Panit, djaloshit që nuk rritej, e cila vjen në këtë libër, e ritreguar plot humor dhe mjeshtëri, e shoqëruar me ilustrime fantastike. Uendi, Xhani dhe Mikeli përfshihen në një aventurë, së bashku me Piter Panin në Ishullin që nuk është. Mësoni më shumë për aventurat e tyre duke lexuar këtë libër.

Autor:

James Matthew Barrie

Botues:

Albas

Përktheu:

Rudina Çupi

Përgatiti:

Guido Sgardoli

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-485-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Piter Pani (për të vegjël)”

Your email address will not be published.

5 + nineteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X