info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Poezi të zgjedhura

900 L

Bli

Autori: Thomas Kinsella
Përkthyesja: Luljeta Lleshanaku
Vepra: Poezi të zgjedhura


Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të angazhuar të Irlandës, Thomas Kinsella-s. Ky vëllim përbëhet nga poezi që Kinsella i ka botuar midis viteve 1956-2006 në 22 libra të ndryshëm dhe, si i tillë, i fton lexuesit të zbulojnë botën e tij poetike.

Përmes shumëllojshmërisë së temave, nga satira politike, qëndrimet sociale deri te poezia intime e dashurisë, kjo poezi përfaqëson një zë të fuqishëm në letërsinë irlandeze dhe botërore.

Autor:

Thomas Kinsella

Përktheu:

Luljeta Lleshanaku

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

200

ISBN:

978-9928-332-15-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Poezi të zgjedhura”

Your email address will not be published.

13 − 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X