info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Princi i Lumtur

900 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër.

Bli

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër. Këto vepra, shumë të njohura nga lexuesi i vogël, vijnë të përkthyera nga veprat origjinale dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për ju.

Autor:

Oscar Wilde

Botues:

Albas

Përktheu:

Klodian Briçi

Viti i botimit:

2015

Faqet:

168

ISBN:

978-9928-02-795-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Princi i Lumtur”

Your email address will not be published.

sixteen − 8 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X