info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Rregulla e 5-sekondëshit

1,200 L

Është historia e vërtetë se si vetëm një shprehi fare e thjeshtë po shndërron jetën e shumë njerëzve nëpër botë. Rregulla është e lehtë për t’u përdorur dhe ndikimi i saj është i fuqishëm. Pas saj fshihet SEKRETI PËR TË NDRYSHUAR GJITHÇKA.

Bli

Nëse jeni në kërkim të njeriut që do t’ju ndryshojë jetën, vështrohuni në pasqyrë.

Në librin Rregulla e 5-sekondëshit do të mësoni diçka të jashtëzakonshme.

Është historia e vërtetë se si vetëm një shprehi fare e thjeshtë po shndërron jetën e shumë njerëzve nëpër botë. Rregulla është e lehtë për t’u përdorur dhe ndikimi i saj është i fuqishëm. Pas saj fshihet SEKRETI PËR TË NDRYSHUAR GJITHÇKA.

Rregulla e 5-sekondëshit do t’ju ndihmojë që të jetoni, të dashuroni, të punoni dhe të flisni me vetëbesim dhe guxim në çdo ditë të jetës suaj. Dhe do t’ju duhen vetëm PESË SEKONDA.

Autor:

Mel Robbins

Botues:

Albas

Përktheu:

Era dhe Adela Buçpapaj

Viti i botimit:

2022

Faqet:

288

ISBN:

978-9928-375-89-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Rregulla e 5-sekondëshit”

Your email address will not be published.

three × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X