info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Rruga në të cilën rrallë shkohet

1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë shpejt ai është përkthyer në njëzet gjuhë të botës, duke shënuar një numër rekord përsa i përket librave psikologjikë.

Bli

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë shpejt ai është përkthyer në njëzet gjuhë të botës, duke shënuar një numër rekord përsa i përket librave psikologjikë.

“Më është bërë e qartë që ekziston një rrjet i tërë lexuesish, shumë më i madh se sa kam guxuar ndonjëherë ta mendoj; njerëz nga tërë rruzulli tokësor, të cilët shkojnë qetë dhe pa zhurmë drejt rrugës së ngritjes shpirtërore. Ata më falenderonin që iu kam zvogëluar ndjenjën e vetmisë. Dhe unë i falënderoj për shërbimin të njëjtë.”

Scott Peck

Autor:

Scott Peck

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

312

ISBN:

978-9928-02-624-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Rruga në të cilën rrallë shkohet”

Your email address will not be published.

3 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X