info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

1,000 L

Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja.Ky libër të ndihmon të qartësosh nga afër dhe lehtësisht dyshimet e mëdha që mund të të lindin në këtë etapë.

Bli

Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja. Ky libër të ndihmon të qartësosh nga afër dhe lehtësisht dyshimet e mëdha që mund të të lindin në këtë etapë.

Si mund të flas për problemet e mia me prindërit? Çfarë të bëj që t’i pëlqej personit tjetër? Çfarë rrobash duhet të vesh?

Këto dhe shumë çështje të tjera qartësohen te libri “101 pyetje dhe përgjigje”, 101 dyshime të të rinjve të moshës sate. Do të zbulosh se “shqetësimet” që të prekin ty, i kanë gjithashtu edhe shokët e tu të klasës, miqtë e tu apo të rinj të cilët takon përditë.

Autor:

Carla Nieto Martinez

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2012

Faqet:

64

ISBN:

978-9989-108-94-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje”

Your email address will not be published.

three × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X