info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Semaforët, rruga dhe trafiku

600 L

Semaforët, rruga dhe trafiku

  • Si të jemi të sigurtë në rrugë?
  • Çfarë janë vijat e bardha?
  • Si të dallohemi në errësirë?
Bli

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Semaforët, rruga dhe trafiku

  • Si të jemi të sigurtë në rrugë?
  • Çfarë janë vijat e bardha?
  • Si të dallohemi në errësirë?
Autor:

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

Përktheu

Wimmel Parents

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-055-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Semaforët, rruga dhe trafiku”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 17 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X