info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Semiotika e tekstit

1,000 L

Ky libër lindi nga përvoja disavjeçare në mësimdhënie. Semiotika e tekstit, si lëndë, nuk është e lehtë për t’u dhënë, sepse kapërcimi i vështirë nga teoria në praktikë është gjithnjë i pranishëm dhe sepse teoritë aktuale nuk janë as të një kuptimshme e as të njëzëshme nga këndvështrimi metodologgjik dhe epistemologjik.

Bli

Ky libër lindi nga përvoja disavjeçare në mësimdhënie. Semiotika e tekstit, si lëndë, nuk është e lehtë për t’u dhënë, sepse kapërcimi i vështirë nga teoria në praktikë është gjithnjë i pranishëm dhe sepse teoritë aktuale nuk janë as të një kuptimshme e as të njëzëshme nga këndvështrimi metodologgjik dhe epistemologjik. Prandaj jam rrekur të bëj diçka të dobishme sidomos në planin didaktik, duke ruajtur një regjistër të thjeshtë e duke ua besuar shënimeve ose ndonjën sporadike thellimin e mëtejshëm të disa temave. Meqenëse lënda që do trajtohej ishte shumë e gjerë dhe nuk kam mundur ta paraqes në të edhe konceptet bazë të semiotikës, i kam marrë të mirëqena disa njohuri fillestare mbi nocionet themelore të semiotikës së përgjithshme.

Autor:

Maria Pia Pozzato

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

288

ISBN:

978-992802-822-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Semiotika e tekstit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X