info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Seti: Klasikët e mi të parë

2,000 L

Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ëndërrojnë. 34 rrëfime të mrekullueshme që të futin në një botë fantastike dhe plot imagjinatë.

Bli

Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ëndërrojnë. 34 rrëfime të mrekullueshme që të futin në një botë fantastike dhe plot imagjinatë.

Përralla klasike

Libri përmbledh rrëfimet më të bukura të letërsisë për fëmijë të shekullit 19-të.

Përralla për të ëndërruar

Libri përmbledh përrallat më të mira të autorëve klasikë, si: Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Ezopi.

Histori klasike

Libri u drejtohet lexuesve fillestarë dhe i fut ata në botën magjike të përrallave klasike më të njohura.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2015

ISBN:

978-608-237-023-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Seti: Klasikët e mi të parë”

Your email address will not be published.

thirteen + one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X