info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

900 L

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e tij. Ndihet i paplotësuar në punë dhe sapo është ndarë nga e dashura. Aventura e tij fillon menjëherë pas një aksidenti automobilistik, ku rrezikon seriozisht jetën.

Bli

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e tij. Ndihet i paplotësuar në punë dhe sapo është ndarë nga e dashura. Aventura e tij fillon menjëherë pas një aksidenti automobilistik, ku rrezikon seriozisht jetën. Në dhomën e spitalit takon një njeri, që i përcjell një urtësi të thellë dhe nga i cili merr disa këshilla, që iu përgjigjen tri pyetjeve të rëndësishme në jetë: A kemi jetuar në mënyrë të urtë? A kemi shërbyer shkëlqyeshëm? dhe A kemi dashuruar mirë? Sapo rimerr veten nga aksidenti, Xheku nis një aventurë fantastike nëpër botë, ku do të takohet me tre mësues: një shenjtor, një sërfist dhe një sipërmarrëse…

Autor:

Robin Sharma

Botues:

Albas

Përktheu:

Gent Sinani

Viti i botimit:

2021

Faqet:

230

ISBN:

978-9928-356-49-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja”

Your email address will not be published.

9 − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X