info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Shkolla

550 L

Megjithëse dita e parë e shkollës mund të jetë pak e rrëmujshme, shkolla bëhet për fëmijët një vend shumë familjar. Në shkollë ata do të miqësohen me shokë të rinj dhe do të mësojnë disa nga gjërat më të rëndësishme të jetës së tyre: të lexojnë, të shkruajnë dhe të vizatojnë, të mbledhin dhe të zbresin… Do të luajnë basketboll, do të bëjnë maska me letra…

Bli

Megjithëse dita e parë e shkollës mund të jetë pak e rrëmujshme, shkolla bëhet për fëmijët një vend shumë familjar. Në shkollë ata do të miqësohen me shokë të rinj dhe do të mësojnë disa nga gjërat më të rëndësishme të jetës së tyre: të lexojnë, të shkruajnë dhe të vizatojnë, të mbledhin dhe të zbresin… Do të luajnë basketboll, do të bëjnë maska me letra…

Të gjithë fëmijët janë të ndryshme dhe kanë aftësi të ndryshme. Disa mësojnë të lexojnë shumë shpejt, ndërsa të tjerë kanë prirje për të vizatuar. Gjithashtu, ka fëmijë të tjerë që shfaqin që herët prirje për sportet. Çdo gjë është e rëndësishme dhe e vlefshme në shkollë!

Në këtë libër do të zbulojmë çdo cep të shkollës dhe çdo gjë që bëjmë në të. Njëkohësisht do të mësojmë si duhet të sillemi në vende dhe situata të ndryshme, për shembull, kur bëjmë gjimnastikë ose kur vizatojmë.

Çdo faqe e këtij libri na paraqet një pamje, ku shohim një klasë apo një hapësirë dalluese të një shkolle, të cilën fëmija do ta emërtojë me ndihmën e një të rrituri. Do të mësoje sesi është çdo mjedis, objektet që ndodhen në të dhe shumë gjëra të tjera.

Ky libër nxit kureshtjen dhe aftësitë vëzhguese, ndërkohë që fëmija argëtohet duke luajtur me tingujt dhe shkronjat.

Autor:

Meritxell Marti

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2010

Faqet:

30

ISBN:

978-9989-108-50-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Shkolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − eight =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X