info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Sistemi poetik i Sabri Hamitit

650 L

Marrëdhënia mes shkrimit kritik dhe shkrimit poetik tek i njëjti autor na mundëson të shohim jo vetëm ndikimin e ndërsjellë, por edhe rezultatin e këtij bashkëveprimi. Dhe rezultati është “Sistemi poetik i Sabri Hamitit”.

Bli

Rugova e ka studiuar veprën e Sabri Hamitit në plotninë e vet. Ai analizon me të njëjtin mjeshtëri si sistemin, ashtu edhe pjesë të sistemit, madje edhe pjesëza të sistemit (me analizën e poezisë “Melankolia” Rugova e zbulon sitemin brenda një poezie të vetme).

Marrëdhënia mes shkrimit kritik dhe shkrimit poetik tek i njëjti autor na mundëson të shohim jo vetëm ndikimin e ndërsjellë, por edhe rezultatin e këtij bashkëveprimi. Dhe rezultati është “Sistemi poetik i Sabri Hamitit”.

Autor:

Ibrahim Rugova

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2013

Faqet:

83

ISBN:

978-9928-2-328-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Sistemi poetik i Sabri Hamitit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − ten =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X